Tack för i år och välkommen tillbaka !

Ny har det tystnat i hallarna, publikens hejande, domarnas pipor och tränarnas högljudda råd har ebbat ut. Men vilken fantastisk fest vi har varit med om. 
Norden Cup 2022 går till historien som en otrolig revansch på de tidigare Covid drabbade åren.
 
Med några timmar av återhämtning och reflektion är Norden Cup 2022 det året som har de flest spelade matcher, flest deltagare och en fantastisk publik. Vi har spelat 377 matcher, gjort 13 648 mål, serverat mer än 15  000 portioner mat.
Allt detta hade inte hade inte varit möjligt, om det inte vore för alla spelare och ledare, alla domare, alla medresenärer och supportrar och inte minst alla våra frivilliga föräldrar och andra anhöriga som hjälpt till med att servera mat och diska, packa tröjor och sköta logistiken i hallarna mm. Jag vill också passa på att tack våra partners, bla COOP och SCANDIC Hotels. Jag har säkert missat många som dragit ett stort strå till stacken, men ni är inte minst viktiga.

 

ETT STORT TACK TILL ALLA !
och ett 
GOTT NYTT HANDBOLLSÅR 2023
Vill vi Kärra HF önska alla som medverkat till Norden Cup 2022

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-