P09 EA Final

Hammarby IF HF - IFK Tumba Hk 19-15 (10-3)

En ren Stockholmsfinal med massor av prestige och stolthet i potten.

Hammarby rivstartade och stack upp i omedelbar ledning drivet av pondus och fördel i storlek, men där Tumbas målvakt Sebastian Nylander var ruggigt het och fightades enormt hela matchen. Tumba växte in i matchen och blev allt mer bekväma mycket tack vare livliga fans och stort läktarstöd. Man gav finalen en chans genom att aldrig ge upp trots att Hammarby var på strålande humör och hade bestämt sig att pokalen skulle till Söder!

Bland många duktiga så var Bajens isländska vänsterkant Arni Arnarsson var på ett stort spelhumör och visade prov på härlig variation i avsluten. Detsamma gällde den starka kollegan Anton Fabricius Hansen.

Storstilad insats i finalen av domarparet Fanny Kronholm och Lisa Sundhall.

Guldgrattis till Hammarby!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-