P05 – RIK vann dramatisk storstadskamp

Klassiska Redbergslids IK checkade in till kvartsfinal efter en jämn och mycket spännande kvartsfinal.På andra sidan plan stod Silwing/Troja, ett Stockholmslag som alltid har klass på sina lag. Det blev jämnt och det blev målsnålt, efter 7 minuter hade fortfarande inget av lagen lyckats få hål på sin motståndare. Mycket bra målvaktsspel och likadant vad det gäller försvarsspelet, börjande det hända saker även om man fick kriga för varje mål.

Halvtid 5-5 och avgörandet kom inte förrän i matchens sista minut, där det blev RIK som drog längsta strået och fick jubla till segersiffrorna 12-10.
Stor segerorganisatör var Noha Larsson, mycket handboll i den kroppen. I RIK utmärkte sig även skickliga målvakten Alexander Dragovic och starka skytten Labinot Zuta.