F02 - Semifinal Baltichov - Silwing/Troja

När matchen startar märks det att det är semifinal i Norden Cup. Engagemanget och spänningen är tät i hela hallen, både på läktaren och på de båda bänkarna.

Silwing hade ett litet övertag i hela matchen och Baltcihov jagade och gjorde det bra och tappade inte förrän i slutet då nr 9 Kajsa Lindberg drog på sig sin tredje utvisning och därmed ett rött kort. Att vänsterhänte Kajsa Lindberg betyder mycket för laget går inte att missa. Trots matchstraffet var hon bäste målskytt i Baltichov, men nr 99 Cindy Darell klev in och tog ett stort ansvar. Det räckte dock inte hela vägen utan Silwing Troja drog ifrån till slutresultatet skrevs så småningom till 13-17. I Silwing Troja är laget jämnare och den som ev stack ut denna match var nr 10 Elsa Kjellgren och målvakten som spelade barbent och följde med i anfallet i varje anfall. Inspirerade av landslaget kanske ?

Nu väntar Fjellhammer från Norge i finalen i morgon. Det kommer att bli en sevärd final, så missa inte den.