Snart kommer inbjudningar till Norden Cup 2021

Låt oss alla hoppas att vi har punkterat pandemin under våren och sommaren 2021, och att det kommer vara nästan som vanligt under hösten 2021, så att de som älskar all typ av sport och andra aktiviteter kan leva upp igen.

Kärra HF och Norden Cup planerar för att det skall vara så.
Vi hoppas Ni är lika sugna som oss och att det blir verklighet när vi räknar med att blåsa till spel i Norden Cup  Måndagen den 27 december 2021.
Vi är ödmjuka och vet att vi inte kommer styra över detta, men vi planerar för det och är beredda att göra allt vi kan för att göra det möjligt.

Norden Cup kommer vara som det alltid har varit, en cup med lag där hög ambitionsnivå och stort intresse är ett signum, där du utmanar dig själv och ditt lag tillsammans med flera andra duktiga lag från de nordiska länderna.

Vi har som alltid en noggrann kartläggning av dessa lag, men då handbollen stått still kan det finnas lag som vi missat och vi tänker väl främst på gruppen med flickor och pojkar födda 08.

Är ni ett lag med hög ambition så anmäl ert intresse så vi inte missar er, till Magnus Björklund på  magnus@karrahf.se eller telefon +46707606747

 I maj kommer vi att skicka ut de första inbjudningarna, vi planerar och vi hoppas ni också planerar – Bort med Pandemin och tillbaks med handbollen

Norden Cup Ledningen

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-