P02 - Dansk Dynamit avgjorde

Herning satte gasen i botten direkt i A-finalen pojkar 02 mot H43. Efter 10 minuter var de i ledningen med 10-1 innan de slog av lite på takten. Hernings stora stjärna Lukas Goller hann göra fyra mål innan han blev punktad resten av matchen. I halvlek var det 13-5 till danskarna. H43 tog sig samman i andra och försöker så gott det går, men mot Herning var inte mycket att göra den här dagen. De spelade en snabb och mycket teknisk handboll och bjöd publiken på lite delikatesser. Som planens minste spelare Oscar Reinholdt Bennetsen med bland annat ett härligt konstmål. Fler spelare i segrarlaget var framträdande, Lasse Fiis och Tobias Noah Pedersen.Hos skånska H43 var Benjamin F Nillsson och Filip Söderström.  Slutresultatet 24-15 var helt i sin ordning.

Målskyttar Herning: Lasse Friis 5. Lukas Goller 5, Tobias Noah Pedersen 4, Jakob Fangel 1, Oscar Reinhholdt Bennetsen 3, Jacob Villadsen 2, Mathias Odgaard1.

Målskyttar H43 Lund: Benjamin F Nilsson 4, Felix Ahren 3, Filip Söderström 2, Hampus Schwartz 2, Anton Celander 2, Jacob Silvero 1 och Fabian Holmqvist 1