Falk-Horten vann helnorsk final

Falk-Horten vann helnorsk final

Det blev en sevärd finalmatch mellan de norska lagen Falk-Horten och Haslum. Till slut vann Falk-Horten med 21-19. Efter första halvlek såg det ut som de skulle vinna ganska klart, men Haslum gav sig inte och kom ideligen tillbaka. Knapp två minuter före slutet var ställningen 18-18 innan Falk-Horten avgjorde. Jostein Karlsen Egge spelade en avgörande roll med oerhört viktiga mål i slutet av matchen. Han, Johan Gavel Bakke, Magnus Fredriksen och Jostein Karlsen Egge var bäst hos guldhjältarna. I Haslum var det kul att se Jesper Hagen som liksom Nikolai Strickland och Stian Grimsrud svarade för fina insatser.

En final med två välspelande och vältränade lag och guldet hamnade i Norge.

Målskyttar Falk-Horten: Magnus Fredriksen 6,Jostein Karlsen Egge 5, Johan Gavel Bakke 4, Tormod Hauande 2, Truls Reiersson 1 och Trym Sogn Bjørstad 1.

Målskyttar Haslum:Nicocai Strickland 5, Jesper Hagen 5, Stian Grimsrud 3, Simen Sagli 2, Even Krogseter 2, fredrik Bjørn o 1 och Herman Dillevig 1.