P01 EA - Danska Taastrup vann Guldet

En härlig finalmatch bjöd Aranäs och danska  Taastrup på och det slutade med danska vinst 21-16. Fullsatt på läktaren bidrog till en skön stämning.  Redan i första halvlek såg det ut som Taastrup skulle dra iväg när de hade en 9-3 ledning. Kungsbackalaget arbetade sig in i matchen och i halvtid var siffrorna 11-9 till Taastrup. Andra halvlek så var danskarna i ledningen hela tiden och drog ifrån i slutet. Att rätt lag vann var solklart.
Hos segrarna var det många som utmärkte sig. Främst målvakten nr 1 som dels spelade bra i målet men han deltog också i anfallspelet. Med den äran. Han bidrog med sitt spelsinne och bland annat tre fina mål. Nr 15 var en annan matchvinnare i segrarlaget med sitt starka målskytte. I Aranäs var det två spelare som det handlade om. De tunga skyttarna nr 17 och 18 höll Kungsbackalaget kvar i matchen delvis. Vi gratulerar Taastrup till guldet och till en strak finalmatch.