SKANDEBORG - EN AV FAVORITERNA ?

Hej Ronni tränare för Skanderborg piger 00/01, hur har er säsong startat?
 - Ja vi er starter sæsonen særdeles godt og fået 3 sejre i 3 kampe og en plus målscore på +44 mål. Så vi er meget godt tilfredse.
 
Skanderborg är en klubb som har stark tradition med sina ungdomshold?
- Jo Skanderborg er en klub der har vundet en del Danske mesterskaber og store stævner, og Skanderborg er tit med helt fremme. Skanderborg har både dygtige piger og drenge.
 
Du har varit på Norden Cup förut, vad tycker du om staevnen?
 - Jeg har været til Norden Cup 4 gange, først gange var for 10 år siden, og jeg kan sige det er uden sammenligning det bedste stævne jeg nogensinde har været til. Alt ved stævnet er top professionelt og der er styr på alt. Modstanderen har meget høj kvalitet, og der er god tid mellem kampene til at restituere. Det er også dejligt man spiller 2x 25 min. i alle kampene. Jeg har set rigtig mange gode spillere til Norden Cup som jeg senere hen har set på de Svenske og Norske Landshold. Især Nora Mørk spillede mit hold mod for 10 år siden.

I er raekke finns 3 hold fra Danmark, vad är klassen på dessa hold?
 - Ajax/TIK, FC Midtjylland og Skanderborg hører alle tre hold til den absolutte top i Danmark. Alle 3 hold har endnu ikke tabt en kamp i Danmark, og alle tre hold har endda vundet alle deres kampe meget overbevisende (i skrivende stund).
 
I många år dominerades pigeklasserna i norden cup av danska och svenska hold, men är Norge på väg att ta över även på ungdomssidan?
 - Jeg sys Norge har en del gode ungdomshold, og de spiller meget kollektivt. Jeg mødte Nit/Nak fra Norge i finalen for 2 år siden og bemærkede også at det var 4 Norske hold der var i Semifinalen sidste år til Norden Cup. Men for 3 år siden var det 4 Danske hold der var i semifinalen. Så jeg tror det er svært at sige om Norge er ved at overtage tronen fra Danmark. Første gang jeg var med for 10 år siden blev vi nr. 11 ud af 16 hold, men de sidste 3 gange jeg har været med, der har vi vundet Norden Cup 2008, 2013 & 2014. Men jeg tror det svinger meget fra år til år, da niveauet er meget højt fra alle tre lande.
 
Ditt hold har alltid höga ambitioner, får vi ser er i finalen 2016?
 - Tusinde tak for tilliden, men jeg sys godt nok der er mange gode hold med igen i år. Men vi kan vidst ikke tage favorit værdigheden. Men vi vil gøre vores bedste for at komme så langt som muligt. Men jeg sys vi har et godt og bredt hold, så vi vil kæmpe det bedste vi har lært. Så må vi se om marginalerne er på vores side til sidst. 
 
Finns det spelare i ditt hold som fått chansen i det danska landsholdet?
 - Ja, det nye U17 Landshold har lige spillet to kampe mod Sverige, og der havde vi en spiller med, Anna Kristensen. Der er snart samling igen med U17 Landsholdet, og der håber vi at have en eller to mere med.
 
När publiken kommer för att se Skanderborg piger vilken typ av handboll får man se?
 - Skanderborg spiller med meget stor vilje og disciplin. Det er en flok meget dygtige piger, som alle er vindertyper. Pigerne dækker utrolig godt op og har en super dygtig målmand. Pigerne løber hurtigt og har mange dygtige spillere, som har hver deres spids kompetence. Så vi kan spille på mange forskellige måder, alt efter hvilken modstander vi møder. Vi har stor bredde på holdet, og vi er gode til at spille den næste mand god. Så er super homogent kollektivt.
 
Lycka till och välkomna till Göteborg?
- Magne tack