Sarpsborg IL seminfinalklara i F99 EA

Den första kvartsfinalen  F99 EA var en helnorsk tillställning Sarpsborgs IL mötte IL Runar.
Nerver eller inte, Runar fick inte ordning på spel eller teknik under inledningen av matchen. Sarpsborg kunde gå ifrån ganska enkelt  till 8-1. Efter 11 minuter gjorde Riunar sitt andra mål, och halvlekssiffrorna blev så småningom 11-5.

När Runar väl fick lite ordning på teknik och spel kunde de hålla jämna steg med Sarpsborg, men det var försent och man kom aldrig närmare än 6 måls skillnad. Att Sarpsborgs målvakter gjorde en stabil insats gjorde det naturligtvis ite enklare för Runar, som nu får koncentrera sig på spel om placeringarna 5-8.

Sarpsborg har nu anslagit tonen för finalspelet och vi gratulerar naturligtvis till Semifnalplatsen.

Slutresultat 20-11.