P04 – Isländska Fram tar greppet i gruppen

Isländska Fram inledde i går med vinster gånger två och nu följde man upp detta med en blytung vinst över Alingsås HK.
Efter en halvlek som böljande fram och tillbaka var det 9–7 till de isländska grabbarna.
I Alingsås undrar man nog var som hände i starten av den andra, det isländska rycket kom att heta duga och ledde fram till 15–7. Det såg uppgivet ut men så drog Fram på sig tre stycken utvisningar inom loppet av 30 sekunder och det var 15–10.
Det blev 15–12 och lägena avlöste varandra men till slut fick Fram ordning på sig själva och det gjorde att man skrev sina segersiffror till 19–15.
Fram är riktigt bra och planens gigant kan liknas vid kinesiska muren Tindur Ingolfsson som är spets i Frams försvar är otrolig, missa inte hans försvarsspel.
I målet briljerar Breki Hfafn och Kjorten Bör är en nålmaskin framåt som alla kommer att få svårt att stoppa.
Vulkanen har blivit Go Bananas och vilken härlig show man bjöd på.
Alingsås HK riktigt bra, glöm 10 minuter och vinn resten Ni är ett lag som kan gå långt.
Domarparet Johnathan Lindoff och Parman Rodrigopolozadeh lysande på ett mycket positivt sätt.