P06/07 Semifinaler

Vejle - Kragerø 31-29 (16-17)

Hjärta + hjärna + muskler = Vejle versus Kragerø alltså! 

Allt man kan önska sig på plats i en semifinal i nordiska inofficiella mästerskapet. Som förväntat en jämn kamp med Kragerø i förarsätet inledningsvis, men där Vejle hotade och gick förbi på sluttampen. Mycket jämnt och spännande! Slutsiffrorna skrevs slutligen till 31-29 och därmed imponerande Vejle till morgondagens final.


Önnered - Elverum 28-13 (14-8)

Sverigetoppens Önnered mot norska storlaget Elverum smaskar gott i smaklökarna. Önnered mycket bestämda i att få spela final i hemmastaden Göteborg. Att Elverum coachades av självaste förbundskaptenen Børge Lund hjälpte inte i denna tuffa semifinal som slutade med rejäl och kontrollerad Önneredsseger 28-13. 

Final: 
Vejle (DAN) - Önnered (SWE)

Bronskamp: 
Elverum (NOR) - Kragerø (NOR)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-