F00/01- Haslum triumferade till slut!

En spännande avslutning mellan duktiga norska Haslum och ett krigande Hellton från Sverige som slutade med norsk triumf med 21-19 (10-6) i F00/01 EA, grp D.

Haslum arbetar matchen igenom mycket engagerat kollektivt bakåt tillsammans med sin duktiga målvakt (nr 12) och detta gav en hel del fina snabba kontringar och attacker som grundlade segern.
Man har en fin bredd i truppen och har en spelare utöver det vanliga vid namn Marte Juuhl Svensson (nr 5) som verkligen imponerar båda vägar - som försvarsdrottning bakåt och som en snabb tuff raket som inte tvekar att utnyttja minsta lucka framåt.

Hellton är ett hårt jobbande lag som aldrig ger upp, och där man är mycket duktiga i sitt stegspel med tunga satsningar framåt från många duktiga händer både från vänster och höger. Alternativen i truppen finns och det kommer att tala för laget framöver i turneringen, tro mig! Mycket kul att ta del av Helltons föräldraklack som stöttade laget föredömligt med taktfasta applåder just när tjejerna behövde stöttning, fortsätt att dela med er av er energi.