F00 - Hornbaek avgjorde i sista sekunden

Danskmötet mellan Hornbaek SF och Rodekro IF i A- kvartsfinalen för F00 blev en rysare. Först i sista sekunderna lyckades Hornbaek avgöra och vann därmed med 15-14 (8-7).
Matchen som spelades i Lillekärrshallen var helt i publikens smak. Jämt, tätt, med bra försvarspel och hela tiden väldigt spännande. Hornbaek med sin tyngd var i ledningen mest hela tiden, men kunde inte slappna av för Rodekro var i högsta grad med i matchen.
Ett gyllene tillfälle hade de att vända på tillställningen några minuter före slutet, då Hornbaek åkte på en dubbelutvisning. Men det ville inte och när matchens främste spelare Hornbaeks Christina Hansen satte 15-14 i slutsekunderna var det avgjort. Christina dominerade med sina 9 mål, trots att hon blev punktad i slutet av matchen. Nämnas ska också de båda lagens målvakter som svarade för bra insatser. Bägge lagen förtjänar beröm och de bjöd på bra handbolls underhållning, där till sist Hornbaek tog sig vidare till semifinalen. Där väntar ännu ett danskmöte då TIK Taastrup står för motståndet.