F06/07 Semifinaler

Sarpsborg IL - Dicken 22-23 (15-12)

Fullmaxat med energi och engagemang från start och med en härlig stämning på läktarna. Norge mot Finland och med en finalplats inom räckhåll, detta var något som peppat upp de båda trupperna till max.

Sarpsborg i dragläge via fin struktur i spelet med energimästarna Dicken ständigt hack i häl, vilket gav oss alla härlig underhållning samt en del svettbyar av spänning även på läktarna kan erkännas. Helt otrolig upplösning där Dicken i spel med 4 mot 6 sätter matchens sista skott i den absolut sista sekunden.

Dicken till final efter vild glädje!


Stavanger IF - Skuru IK 24-22 (12-12)

Norskorna tog tag i taktpinnen på plan och i klackkampen från start. Två hypertaggade lag med ruggigt rejäl defence som inte gav motståndarna såvärst mycket tid att agera på och till det tuffa tag som det skall vara i en semi.

Intensiteten kännetecknar denna semi tillsammans med otrolig frenesi till 110% i precis allt från de båda kombattanterna. Stavanger gjorde ett ryck i mitten av andra halvlek, vilket Skuru ej mäktade av att resa sig från visade sig.

Stavanger till final!

Samtliga fyra semifinalister:
Stort tack för massiv underhållning!

Final: 

Dicken (FIN) - Stavanger (NOR)

Bronskamp: 

Skuru (SWE) - Sarpsborg (NOR)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-