Torslanda avgjorde i slutsekunderna

Finalen mellan Torslanda och Fjellhammar blev dramatisk och bara med några sekunder kvar kunde Torslandas Mora Zander avgöra tillställningen. 12-11 slutar matchen och den var precis så jämn som resultatet speglar. Första halvlek var Torslanda lite bättre och kunde gå till halvtidsvila med 7-5. Främst tack vare ett starkt försvarsspel där målvakten Matilda Runius storspelade.

I andra klev Fjellhammar på och inte minst Vilde Øvre fick igång skyttet ordentligt. Ett tag såg det ut som norskorna hade matchen i sin hand och ledde flera gånger. Då gick Torslanda ut och punktade Vilde och det gjorde susen. Man vände matchen och några sekunder från slutet avgör de. Glädjen var förstås stor hos Torslandatjejerna.

Många var duktiga i vinnarlaget, Målvakten Runius, Alicia Wallenberg, Ellen Sennermann och Linn Jennerfalk. I Fjellhammar var Vilde Øvre dominerande och målvakten Emma Stoll duktig. Även Thea Martinsen visade framfötterna i första halvlek.