P06/07  EA Final

Vejle Idrætsefterskole - Önnered HK 32-20 (16-12)

Ett nordiskt toppmöte av kolossalformat med två lag som imponerat stort i turneringen hittills. Dock visade sig Vejle vara numret för stort och klarade av att bemästra Önnereds taktiska klurigheter. Härligt med engagemang och känslor i handbollen, så ock i denna storfinal inför smockfulla läktare. Vejle höll i den målmässiga taktpinnen och höll Önnered bakom sig trots seriösa försök med bl a 7-6 för att komma nära.

Otroligt många skickliga och blivande landslagare, eller vad sägs om högkompetenta spelskickliga Måns Fredriksson och Fabian Blomberg i Önnered tillsammans med Gustav Sunesen och Frederick Mols i Vejle.

Storstilat domarhandlag av finalens domarpar Ida Millard och Malin Hansson!

Guldgrattis till Vejle för en toppenturnering!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-