F08 EA Gasen i botten av Kärra!

Sola HK - Kärra HF
 
Inför mycket välfyllda läktare satte arrangörslaget Kärra, i dagen bortaställets röda färger, full fart mot norska Sola i den första halvleken.


Halvtidsledningen 4-10 var mycket välmotiverad, men de norska jentorna hade verkligen bestämt sig för att stå upp. En klart tuffare andra halvlek och där Sola halvvägs tagit in halva Kärras försprång i halvtid med massor av energi och offervilja.
Det var spännande och hård kamp hela vägen in mot slutsignalen, i en match som slutade 14-19 till Kärras favör.

Två av Kärras matchvinnare var Tuva Schmidinger som gång på gång publikfriande stegade sig fram trots ont om utrymme i det tuffa motståndarförsvaret. Lika effektiv var Lova Veteli som årskilliga gånger stal boll och gick på egen kontring med mål.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-