Planeringen i full gång inför Norden Cup 2022

Efter två år av frustration och besvikelser kan vi nu återigen planera för ett år med Norden Cup Göteborg - Den 19 i ordningen.

Kärra HF och Norden Cup har nu kommit igång med planeringen inför årets cup.
Vi hoppas Ni är lika sugna som oss och att det blir verklighet när vi räknar med att blåsa till spel i Norden Cup  Måndagen den 27 december 2022.
Vi har lärt oss att var ödmjuka inför det som händer i världen och vet att vi inte kommer styra över detta, men vi planerar för det och är beredda att göra allt vi kan för att göra  genomförandet av cupen 2022 möligt.

Norden Cup kommer vara som det alltid har varit, en cup med lag där hög ambitionsnivå och stort intresse är ett signum, där du utmanar dig själv och ditt lag tillsammans med flera andra duktiga lag från de nordiska länderna.

Vi har som alltid en noggrann kartläggning av dessa lag, men då handbollen stått still kan det finnas lag som vi missat och vi tänker väl främst på gruppen med flickor och pojkar födda 08 och 09.

Är ni ett lag med hög ambition så anmäl ert intresse så vi inte missar er, till Magnus Björklund på  magnus@karrahf.se eller telefon +46707606747

I maj kommer vi att skicka ut de första inbjudningarna, vi planerar och vi hoppas ni också planerar för en handbollsfest i mellandagarna 2022.

Norden Cup Ledningen

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-