Uppdaterad - Covidläget i Sverige och Norden Cup

I Sverige har nu Folkhälsomyndigheten(FHM) och regeringen sedan den 8 December infört nya restriktioner gällande Covid-19 och vi får för närvarande många frågor om detta och hur detta påverkar Norden Cup.

Vi följer helt och hållet de rekommendationer som FHM och Svensk Handboll har för turneringar och cuper. Se länk

https://www.svenskhandboll.se/Nyheter/HandbolliSverige/Medanledningavcoronaviruset/

Publiken är sedan länge tillbaka på våra arenor och i våra hallar på träningar, matcher och turneringar men sedan den 8 december gäller det för arrangörer av turneringar o.d. att vidta åtgärder för att reducera risken för smittspridning. Norden Cup har valt att gå på det alternativet som innebär att alla i publiken som är över 18 år behöver visa Covidpass och fotolegitimation för att få tillträde till hallarna. Detta gäller ej spelare, ledare, domare eller funktionärer och volontärer.

Vi ser i dagsläget inga indikationer på ytterligare restriktioner som skulle innebära att vi inte kan genomföra cupen.
Med detta som bakgrund ser vi fram  emot att ha alla er som gäster till årets Norden Cup.
 
Norden Cup Ledningen

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-