Norden Cup planerar för genomförande 2020

Då vi får många frågor kring status för Norden Cup 2020, vill vi här klargöra hur vi tänker.

Vi planerar för fullt för ett genomförande av Norden Cup 2020 och givetvis kommer vissa delar att behöva anpassas mot de rekommendationer som finns.

Viktiga delar:
  • Det finns några få lediga platser kvar, dessa kommer att vara klar inom den närmsta tiden.
  • Vi följer givetvis de förutsättningar som finns för våra nordiska vänner och de regelverk och rekommendationer som finns för respektive land.
  • Vi ser inga problem med att hantera den sportsliga delen med spelschema mm och vi skulle kunna genomföra cupen i dag, dock utan publik i arenorna.
  • För övernattande lag är hotell att rekommendera, det finns fortfarande möjlighet till skollogi, men då i begränsad omfattning.
  • Utspisning finns en modell för hur den kommer ske om man inte kan använda matsalen som vi tidigare haft.

Om vi skulle tvingas ställa in Norden Cup 2020 kommer alla avgifter att återbetalas såsom anmälnings och deltagaravgifter.

Vi rekommenderar lag som ännu inte valt sitt boende att boka det omgående. Det är inga kostnader förknippat med detta vare sig för hotell eller skolboende
.

Vi är optimistiska och situationen i Sverige har ju gått åt rätt håll, med dagens rekommendationer kommer vi att kunna genomföra Norden Cup 2020.

Om vi inte kan genomföra Norden Cup på ett säkert sätt, kommer vi med god framförhållning att fatta ett beslut om detta. För alla handbollsungdomar och ledare som kommer vi att anstränga oss till det yttersta för att skapa de förutsättningar som krävs.

Med stora förhoppningar att vi ses i årets Norden Cup

Cupledningen
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-