P03/04 - Oj oj oj vad spännande när Skanderborg Håndboll gick till final

Ännu en otroligt jämn semifinal mellan danska Skanderborg Håndboll och Ystads IF HF där Danmark till slut förtjänade finalplatsen allra mest efter 22-21.

Lagen byter av varandra i ledning matchen igenom, men där Ystad gör ett miniryck vid ställningen 13-16 ca 5 minuter in i den andra halvleken. Kvarten senare har vi istället Skanderborg i ledning med 3 mål efter bl a målvaktsbyte som får stor påverkan på slutresultatet efter matchavgörande fina parader. Men lagmaskinen Ystad ger sig inte trots 3 mål efter utan krigar sig tillbaka till 21-20. Trots forceringen slutar matchen lyckligast för Skanderborg.

I finalen väntar nu Närbö IL efter en gedigen seger mot IFK Skövde HK.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-