F06 – Högsta tänkbara klass när Gulset tog sig till kvartsfinal

Vilken sprakande handboll det bjöds på när Gulset från Norge tog sig an danska Ringstedt. Man blir minst sagt imponerad när man ser dessa 13-åringar spela, teknik och fart blandat med stort taktiskt kunnande.

Helt jämn fram till halvtid men sedan kom ett segerryck från Gulset som gick fram till 16–12, en straffräddning och två danska frilägen räddades av duktiga Kaja Hansen. Ringstedt prövade men det gick inte att så emot det norska trycket personifierat av Oda Burhol (lägg namnet på minnet). En blandning av Nora Mörk och Stine Oftedal Bredahl så då förstår alla vad det handlar om för en spelare. Avslut, inspel, försvarsspel jag hon hade en hand med i mer eller mindre det mesta i segermatchen med 25–18. Ringstedt föll med flagga i topp och visade också stort handbollskunnande.

Vidare till semifinal fick också Alingsås HK (enda svenska lag i kvartsfinal), Fram IL från Island och danska Svendborg Håndbollklubb.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-