P05 – Isländsk supervrål efter stor dramatik

Helt avgörande match för att ta sig till kvartsfinal mellan norska Kjelsås IL och FH. Det kan inte mer dramatiskt än vad publiken fick uppleva. Det var jämnt under hela första halvleken och frågan är om något av lagen skulle kunna få grepp i andra. Kjelsås behövde vinna medans FH klarade sig på ett oavgjort resultat.
Inget lag ledde med mer än 1 mål under hela den andra akten, målvakterna i båda lagen storspelade och det stod hjälteroll hos båda om laget gick vidare.

Den avgörande faktorn blev till slut Benidikt Emil Adalsteinsson, den isländska urkraften var mer eller mindre punktmarkerad men var ändå den som till slut avgjorde. Avgörande blev till slut 17–17 och det var precis vad som behövdes för att ta FH till kvartsfinal.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-