P06 – Högdramatisk batalj slutade oavgjort

Afturelding och Bakkelaget bjöd på högklassig underhållning och dramatik. Efter en start Isländsk start på matchen kom BAkkelaget tillbaka, man utnyttjade en mängd utvisningar på det vulkanheta killarna.
Andra halvlek kom sedan att bli en målbytarmatch och till slut fick man det logiska slutresultatet 16-16.
Storspelande målvakten Sigurjon Bragi Atlason, poängräddande Hakur Dudmundsson och lagets stora hjärta Hrafn Gudmundsson var det som utmärkte hos Isländska killarna.
Vi missade namnet på Bakkelagets stora spelare, nummer 24 kommer ni att få höra mer från. Han drev sitt lag under hela matchen och var både målskytt och spelaren som gjorde att Aftureldning drabbades av mängder av utvisningar.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-