Final P02/03 - Mästartiteln till Ystad!

Ystads IF HF tar välförtjänt hem mästatiteln som inoficiella nordiska mästare efter seger mot Norrköpings HK efter 22-16 (12-9).
Norrköping inledde piggast med fart och finurlighet där man gjorde 1-0 på en sk japan med Joshua Wästerlund i huvudrollen. NHKs krafter i ledning höll till matchminut 16-17, där Ystad vände mycket tack vare excellent målvaktsspel av Oliver Ericsson. Han var för övrigt en gigant matchen igenom, kan tänka att hela Skåne applåderar välförtjänt.
Ystads större tyngd i både förutsättningar och trupp gav vändningen i matchen och till slut även segern i årets turnering. Tongivande förutom nämnda giganten i mål Oliver, var Edvin Persson med spelskicklighet och målskytte samt 9-meterskollegan Jonathan Engström.
I Norrköping briljerade spelkreatören Ivar Bengtsson och Anton Hooghwinkel Suomela med mängder av härliga kantavslut.
Stort grattis till mästartiteln Ystad!

MVP - Most Valuable Player
Ivar Bengtsson, Norrrköping
Anton Suomela, Norrköping
Oliver Ericsson, Ystad
Jonathan Engström, Ystad
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-