F02/03  - Martines Våg visade styrka

Det blev norska Våg som tog sig till semifinal i A-flickklassen. Efter en jämn första halvlek mot Önnered visade Våg en kollektiv styrka och framför allt så hade laget Martine Kångstad Andersen, en mycket duktig spelare, både i defensiven som i det offensiva spelet.
11-9 i paus blev till slut 20-16.
Det ska skrivas direkt att Önnered föll med flaggan i topp. Det kämpades i 50 minuter men tyvärr orkade inte laget distansen ut, något som ÖHK-spelaren Meja Bernvid håller med om

-Ja, så är det. De var starkare än oss och det är klart att jag är besviken, men med lite distans till det hela gör vi en bra match, säger Meja.
Önnered fick en bra start på matchen och det var en mycket sedvärd första halvlek. Bra MV-spel, bra försvarsspel med mycket kamp till publikens stora belåtenhet.
I andra halvlek för norskorna ett övertag. Och det är nu en viss nummer 20 på tröjan kliver fram i rampljuset.
Martine Kångstad Andersen. Hon blixtrade till med både skott från niometers och mycket starka och kraftfulla genombrott.
-Vi spelade ett sådant bra försvarsspel som vi kan och vi vill gärna spela ett offensivt spel och snabbt ställa om till anfall, säger Martine.
Martines spel i andra halvlek var mycket bra och hon bidrog mycket till att Våg kunde avgöra matchen. 
Nu blir det vila och sedan kl: 19.00 (lördag kväll) väntar semifinal. För kommande motstånd står danska HI Håndbold.
Robban Z

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-