P05 – Kjelsås IL tog grepp om kvartsfinalplats

Det var två lag med vinster från gårdagens spel som ställdes mot varandra i Lundbystrand 2, på ena sidan svenska Kungsängen och på den andra norska Kjelsås IL.
Det blev en helt underbar första halvlek med en magisk stämning med två fantastiska lag och två fantastiska supporterföljen. Man vilade efter 20 minuter i lika läge och det var helt ovisst vem som skulle dra det längsta strået i denna drabbning.
Kjelsås med ett otroligt rörligt anfallsspel mot Kungsängen som går rakt på mål med bra kraft.
Till slut kom rycket för Kjelsås, Amandus Holm stod för några viktiga räddningar, William Sonnerud satte extra fart framåt och då kom luckorna.
DE som tog vara på luckorna bäst var högernian Morten Holmgren och fartspelaren Daniel Padin. Det blev tre måls lucka och när Kungsängen stressade så gick det inte att få kontakt. Till slut 22–18 på tavlan och stort norskt jubel.
Kjelsås imponerade och hade en bredd i sitt lag som man kommer att ha stor nytta av, Kungsängen ni kunde vunnit matchen men då gäller det att inte slänga bort möjligheterna. Dessutom var både ribba och stolpar Kjelsås duktiga målvakt Amandus Holms bästa vänner.
Härlig handbollspropaganda av två skickliga lag.
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-