P05 – Finska BK 46 Imponerande

Lundbystrand var skådeplatsen när obesegrade BK 46 och norska Ski IL drabbade samman i dagens första match.
Det kan vara så att vi ser det bästa finska pojklaget någonsin i norden cup då BK 46 killarna inte gav sina motståndare någon riktigt chans. Man har ett ihärdigt och varierande försvarsspel som en av sina framgångsfaktorer. Ski IL:s pojkar satsade för fullt och var ivrigt påhejade och visade mycket god moral men man kom inte igenom.
När man väl kom till läge fanns den finska målvakten Oliver Sandén i vägen, en jätte som gjorde att varje avslut måste ha extra kvalitet.
Framåt är man finurliga, playmakern Linus Lundqvist hittar lösningar på det mesta och han och laget hade en bred repertoar. Dessutom har man en skytt av rang i form av Oskari Soupajärvi som har en skytts längd med också förmågan att spela fram och gå på genombrott.
Man blev imponerad, kan räcka långt och hatten av Ski IL även om siffrorna sprang iväg till hela 22-9 så finns chansen i eftermiddagens drabbning.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-