Välkommen till Norden Cup Göteborg 2018

Då är det dags för avkast och vi som arrangörer har längtat sedan domaren blåste i pipan för matchslut i äldsta pojkfinalen under 2017 års turnering. 

Det är fyra intensiva handbollsdagar som väntar, de bästa lagen i norden skall göra upp om titeln och äran att få kalla sig nordiska mästare. Vi vet redan nu, att det väntar fantastisk handboll, en fantastisk stämning och välfyllda hallar.

Vi har som vanligt laddat med de mest talangfulla unga domarna som finns som skall leda matcherna. Det innebär att alla på plan bär på samma dröm. Att ta sig så långt som möjligt med sin handboll.

Då det är sextonde året som vi spelar, så förstår man ju att mängder av spelare och domare som redan har fantastiska handbollskarriärer och som haft Norden Cup som en del av sin utbildning.
Att de nordiska länderna dessutom är med i toppen av världshandbollen gör ju inte saken sämre.
Vi från arrangerade Kärra HF är mycket glada att ha er som gäster, vi hoppas kunna bjuda er den absolut bästa handbollsupplevelsen ni haft i form av cupspel.

Till dig som spelare och ledare säger vi lycka till, du representerar inte bara ditt lag, din klubb utan även ditt land.

Tilla alla er supportrar som inte har möjlighet att vara med på plats livestreamar vi många fler matcher i år. Läs mer här

Spelet kan börja.

Mikael Kjellström Cupgeneral 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-