F03 – Danska HEI vände i dramatisk match

Huddinge HK var obesegrade, ledde i halvlek med 11-9 och utökade i början av andra halvlek till 14-9. Laget avslutade från linjen, från kanterna och med starkt skytte, man spelade metodiskt och kryddade detta med ett välorganiserat försvar.
Matchen kändes avgjord för de flesta men inte för tjejerna från Danmark och HEI. Man åt sig närmare anförda av banans stora spelare Nikoline Sax, en spelare som lyser och som inte gick att stoppa. Antingen spelade hon fram sina medspelare eller så var det genombrott eller distinkt skott.
Hon hade ett härligt samarbete med linjespelaren Sara Lilholt som banade väg och det var till slut 16-16. Då gavs Huddinge möjligheten i 6 mot 5 spel men man fick inte till sina lägen och då tog HEI chansen att roffa åt sig segern med 19-17.
En match som hade allt och plus Nikoline Sax, lägg namnet på minnet för det är en blivande storspelare.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-