F03- Rödekro Abenraa Håndbold tog dansk seger

Danska Rödekro/Aabenraa är en flitig gäst i Norden Cup och F03 som är här inledde årets mästerskap på allra bästa sätt.
Det blev seger mot Göteborgsklubben Önnered med 19-14 efter att man stängde matchen i början av andra halvlek. Friska Önnered inledde annars bäst men danskorna svängde över matchen till sin fördel och hade 10-8 i halvtid. Rödekro som leds av den i norden cup legendariska Stefann Knutzen är metodiska och är mästerliga på att luckra upp de flesta försvar. Önnered blev ju längre matchen led  än mer offensiva i sitt försvar och fick ganska bra utdelning på detta. Svårast hade man med skickliga Laura Hansen på högerkanten, medspelarna hittade henne och han var bra på att skapa egna lägen och kylig i sina avslut.
Önnered behöver inte vara allt för missnöjda med din insats, här finns kvalitet och det blir att ta nya tag inför nästa match.
Stefann Knutzen Rödekros tränare är värd ett extra omnämnande, taktisk och väldrillade lag är hans signum. Han driver på laget med massa positiv energi, när en av hans spelare tappade humöret och med lite tur klarade sig från en utvisning, Då tog Stefann henne till bänken för att skapa lugn på banan och för henne också, det är ledarskap på högsta nivå.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-