F04 – Storstadsmötet till Göteborg

De svenska lagen HK Malmö och Kärra HF var både att poängbehov när man drabbade samman i det som flera anser vara dödens grupp i flickor 04.
Lagen har drabbat samman flera gånger och känner varandra väl, fördel Malmö om man ser tillbaks då man möttes i Skadevi Cup finalen.
Fördel Malmö även efter första halvlek där man ryckte till sig 6-1 och såg ut att segla iväg till en enkel seger. Då plötsligt vaknade Kärra HF till liv ordentligt och man fick kontakt till 5-7 i halvtid.
Andra halvlek var Kärras och framförallt omutliga målvakten Belma Dzinic och skarpskytten Tindra Andersson.
Man vände till 10-8 och ökade sedan på till slutsiffrorna 14-10 och det var just Tindra bakom mycket av Kärras anfallsspel.
Försvaret var kompakt och sedan var ju Belma som en vägg bakom vilket gjorde att Malmö denna gång fick se sig besegrade.
Alla med chans bakom finskorna som blir en svår nöt för Kärra att knäcka men med andra halvlekens spel med sig så kan det gå