P00/01 – Talangfabriken Skånela hela tiden steget före

Semifinalen mellan Skånela och Enköping blev en match där killarna från Märsta hela tiden var steget före.
Enköping hade absolut spelet för en final i laget men fick inte till sina avslut i semifinalen, de hjälpte inte att målvakten storspelade man hade hela tiden Skånela lite framför sig.
Skånelas försvarsspel var också mycket bra och det gick aldrig att komma närmare än 2 bollar under hela den andra halvleken.
Enköping försökte, man punktade bort planens bästa spelare Gustav Carlsson men det skapad luckor som inte gick att täta till.
Gustav var härliga att se, blick för spelet och han hittande lägen men sina kvicka fötter och styrde och ställde i sitt lag.
Slutsiffror på tavlan blev 23-19 men vi skall lyfta på hatten för Enköping som gick hela vägen in i mål och gav sig aldrig.
Dessutom MVG + betyg för de danska domarparet och samma sak gäller de Svenska Brödrarparet Axell i den andra semifinalen.
Där vände IFK Skövde i andra halvlek mot TIK Taastrup och det var tempot som var segerreceptet för Skövde killarna som kan försvara sin titel som nordiska mästare i morgon