Isländska Valur till semifinal efter stor dramatik

Pojkar 00

Kvartsfinalen mellan IFK Kristianstad och Valur blev en match som bjöd på en härlig dramatik för handbollsälskarna runt planen.

Efter en jämn första halvlek var det ledning Sverige med 10-9, frågan var om Valur skulle orka mot de fysiskt starkare Kristianstad.

Andra halvlekens start var i Skånefavör och när man gick upp till ledning 16-12 kändes som om matchen var avgjord.

Men en sak är säker, räkna inte bort Valur som fortsatte att mala på och visade enorm kämpaglöd. Man vände till 20-18 och då reste sig Kristianstad upp på nio och fick till en kvittering till 20-20 men en minut kvar av matchen.

Avgörandet kom med 15 sekunder kvar när duktiga högernian Arnor Snar i full satsning frälste Valur och blev Isländsk hjälte.