F04 – Vilda Nielsen Hagen första målskytt

Efter 48 sekunder med klockan på 12.56 smällde skickliga kantspelaren Vilda Nielsen Hagen från Nordbygda Håndball i första målet i Norden Cup 2017,
Matchen tjuvstartade med några minuter och hetast var spelarna i Norska Nordbygda som sannerligen chockstartade mot IFK Bankeryd.
Det var ett typiskt virvlande tempo i bästa norskt manér och man rusade iväg till 5-0 ledning direkt. IFK Bankeryd hängde inte med eller så var man tagna av stundens allvar? I halvlek var det ledning Norge med 13-6 och det speglade då matchen på ett bra sätt.
Nordbygda gjorde mål på alla möjliga sätt, Vilda fortsatte från sin kant och man hittade genombrott och inspel var minst sagt svårstoppade.
Bankeryd gav sig inte och man gjorde allt man kunde för att minska ner avståndet från första halvlek men fick inte riktigt kontakt även om man vann just andra halvlek.
Slutresultatet skrevs till 20-14 och hade det inte varit för starten så hade det varit en ännu jämnare match.
Bankeryd kommer tillbaka och för Nordbygda och Vilda Nielsen Hagen är det bara att ånga vidare, första Norden Cup poängen är hemma.