P98 – Nordisk superkamp slutade oavgjort

Ski IL från Norge och UH Esbjerg från Danmark gjorde upp om gruppsegern i fantastisk match.
Esbjerg är här för att försvara sin titel från i fjol och tränaren Mark Bendixen var inte helt nöjd med 23-23, vi vill hålla vår svit på segermatcher .

Ski var stora delar av matchen i ledningen med något mål, sista minuten blev minst sagt dramatisk och det kom att bli målvakternas minut.

Erlend Heir räddade med 50 sekunder kvar, Ski fick chansen men nu var det Esbjergs målvakt som stod för en mäktig parad.

5 sekunder från timeout var det matchboll för danskarna men Erlend svarade för en räddning av yppersta klass och det blev delat pott. Det innebar att SKI vann gruppen med ett måls marginal och båda kan börja ladda för kvartsfinalspel.