Skogås F98 imponerade enormt i Norden Cup finalen

I yngsta flickklassen fick publiken i Valhalla se Stockholmslaget Skogås imponera stort. Laget ställdes mot Norges bästa lag Gjövik och man förväntade sig en riktigt tufft kamp.
Normalt sett skulle man kunna tro att det skulle finnas en viss nervositet efter att laget gjort entré och förberett sig till match efter nationalsång. Skogås visade dock upp en imponerad pondus och laget hade dessutom ett otroligt finalflyt.
Gjövik fick slita hårt för varje mål mot det kompakta Skogås försvaret, när väl de pigga norskorna kom till avslut stödde man på Matilda Lindahl som vaktade Skogås mål. Hon blev utsedd till matchens mest värdefulla spelare och det var mycket välförtjänt. Men lista på duktiga Skogås spelare var lång, Sara Birgersson, Hanna Scheuer, Julia Andeström, Carolina Ingesson ja vi skulle kunna räkna upp hela laget. Skogås spelade moget och kändes mycket skolade, här har svensk ungdomshandboll ett gäng som man kommer att ha mängder av framgångar.
Gjövik föll med flaggan i topp, man mötte ett bättre lag som också de sportsliga ledarna i Gjövik framhöll när matchen var över. I Gjövik var Synne Fossheim bästa spelare, Gjövik kommer tillbaka 2012 och då ännu starkare lovade lagledningen. Skogås var bäst och har förutsättningar att vara det länge så mycket imponerade tjejerna i Skogås.


'Skogås HK – Gjövik Håndballklubb 24-10

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-