Slutspelsdags i Norden Cup

Det kommer att vimla av heta matcher när Norden Cup slutspelet går igång. Nagelbitarna kommer att avlösa varandra och det blir utmaningar och möjligheter för både spelare och ledare. Tuffast kommer det som vanligt att vara för de gigantiska supporterskarorna som lagen har med sig.

 

Flickor 95/96

I slutspelet återfinns 3 norska lag, 3 svenska och 2 danska lag. Klassen känns otroligt tuff och många lag har imponerat, mest glans så här långt på Sonderjysk och Kärra HF


Flickor 97

Fyra danska lag i slutspel och man utmanas av 2 norska och 2 svenska lag. Det lag som visat mest kvalitet i gruppspelet är norska Haslum IL och laget är en absolut segeraspirant.

 

Flickor 98

Norge med 4 lag utmanas av 3 svenska lag och danska FFI, en repris på gruppspelsmatchen mellan Tumba och FFI är fullt möjligt.


Pojkar 95/96

Här är det 7 svenska topplag mot ett danskt, känslan är dock att inget av de svenska lagen rår på Esbjerg som ser otroligt starka ut.

 

Pojkar 97

En superklass och här imponerar många lag, norge har 4 lag i kvartsfinalen och Sverige har 2 men vi har även här ett lag från danmark och isländska Selfoss. Esbjerg ser lika starka ut här och blir otroligt tuffa att snuva på slutsegern.

 

Pojkar 98

Här ser de svenska lagen från Skåne otroligt starka ut, IFK Kristianstad är favorit . Norge har 2 lag där SKI IL ser vassa ut och glöm absolut inte bort FH från Island

Under dagen klarnar frågetecknen ut och då får vi också svaret på vilka som skall spela finaler under fredagen

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-