Reflektioner från Norden Cup Göteborg

Fullsatt
Valhalla var fylld till bristningsgränsen under norden cups finaldag, det är absolut de unga spelarna värda. Det var också som vanligt trevlig stämning, Norska supportrar är bäst på att stötta sina lag och våra danska vänner är gladast. Men vi ger också högsta betyg till den svenska publiken som verkligen levde sig med.

 

Domarna

Norden Cup Göteborg satsar på nästa generation domare, många är redan där och många kommer att komma dig. Det som genomsyrade hela domargänget var ett stort engagemang med hög ambitionsnivå och mycket stor vilja. En sak är säker domarnas inställning är uppskattad av spelare, ledare och supportar. Det blir mycket stort plus och en eloge till firma Holmberg, Renvall med kollegor som leder arbetet med norden cup domarna.

Priserna

Här får man inte en jojo eller keps sa en av spelarna, Norden Cups prisbord går inte av för hackor och 8 stycken finallag bär nu med stolthet en mästaroverall. Att vara 2:a är inte hel fel heller och att få kliva in till final och höra sin nationalsång gör att man känner sig stolt. Norden cup är en del av handbollskarriär, ett steg på vägen och ett minne för livet.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-