Nanna och Jennifer stora profiler när danska HEI mötte Göksten i F97

Det blev en stenhård kamp direkt när Norden Cup blåste igång i Lundbystrand. Ett hett möte fick redaktionen bevittna när danska klubben HEI och Göksten stötte på varandra.

Göksten anses av många vara Sveriges bästa lag, har både bredd och spets i laget och det kom att bli en riktig publikmatch. Göksten inledde starkt och satts sig i förarsätet, laget visade upp ett mycket bra försvarsspel och var sylvassa i sitt kontringsspel. HEI såg mer eller mindre chockade ut och fick riktigt tufft att ta sig till bra avslut. På något klurigt sätt klamrade sig dock danskorna kvar i matchen och i halvtid var ledningen för Göksten bara ett mål.

Andra halvlek var länge jämn, HEI tog då ett första steg mot att få grepp på matchen då man plockade bort Jennifer Wahlin via en punktmarkering. Fyndiga Jennifer hade dominerat matchbilden framåt och plockat fram mängder av avslutsläge till sina lagkamrater. Nanna Da Cruz i HEI har en annan profil och visade upp ett giftigt skytte som var mycket effektivt. Till slut var det också dags för Nanna att bli bortplockad och matchens två stora profiler blev båda bortmarkerade.

HEI var starkast i slutet och vann med 21-19 i en mycket bra match, skulle inte förvåna om dessa lag stöter på varandra igen i Norden Cup då i samband med att medaljerna skall fördelas.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-