Fredrik Lovberg räddar poäng och Norska Baekkelaget SK

Lundbystrand bjöd på högdramatisk handboll och när den är som allra bäst och mest spännande. Norrköping HK och Baekkelagets Sportsklubb möttes i första omgången i Pojkar 97 klassen. Baekkelaget var i förarsätet och ryckte åt sig 19-17 när det bara återstod fem minuter av matchen. Avslutningen blev dock en nagelbitare för alla supportrar, Norrköping vände och helt plötsligt var det ledning Sverige med 21-19 och bara minuten kvar. Norsk reducering följdes av kvittering och så var det lika igen, Norrköping arbetar dock metodiskt och med knappt 10 sekunder kvar tar man tillbaks ledningen.

Segern var klar om det inte varit för Fredrik Lovberg som kvitterar med sekunden kvar efter en blixtrande snabb kontring. En iskall avslutning satte punkt för matchen och skrev slutresultatet till 22-22-

Fredrik var nöjd med kände sig ändå inte som matchhjälte, det var ett viktigt mål men vi nådde inte upp till max och då slår man inte så bra lag som Norrköping. Vi har mött Norrköping innan och visste att dom var riktigt bra. Peder Michelsen från Baekkelagets ledarstab var dock mycket nöjd med poängen med tanke på när man fick in kvitteringen.

Vi är Norges kanske bästa lag och vi har som mål att spela final här, det är många bra lag och redan i gruppen är det tufft och vi möter Isländska mästarlaget Selfoss i nästa match. Gruppen får ses som ett riktigt getingbo och så skall det vara, det utvecklar oss som slag avslutade Peder.

På fredag vet vi om den norska målsättning med final införlivas.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-