Norden Cup Göteborg laddar för sitt nionde år

Arrangörsstaben gjorde sista finslipningarna på annandagen förmiddag då man hade sin årliga samling i klubbstugan.

Det kommer 118 lag för att spela Norden Cup Göteborg modell 2011 och enligt cupledningen är man bättre förberedd en någonsin. Lagen bor i Katrinelunds Gymnasium, Burgårdens Gymnasium och på olika Scandic Hotel. Redan på annandagen kommer flera lag till Göteborg, några av de norska lagen flyger hit och samma sak med lagen från Isländska och Finland.

Mest spänning varje år är det om SJ kommer att leverera, mängder av norden cup spelare anländer till Göteborg på förmiddagen i morgon tisdag.

Klockan 14.00 blåses det till spel i de tio spelhallarna, tre olika spelplatser tas i bruk i form av klassiska Valhalla, Lundbystrand med hela fem hallar och Kärra där man spelar i två hallar.

Evy Knoph tillvardags sekreterare i klubben drar på sig arrangörsmunderingen och är ansvarig i Kärras sporthallar, det är alltid lika kul säger Evy som till sin hjälp kommer att ha spelare från klubben herrlag. Just att alla är med och hjälps åt under cupen är en av de viktiga sakerna för Kärra totalt men också en möjlighet att hålla hög kvalitet.

Vi arbetar stenhårt för att hålla högsta klass på vårt värdskap och jag tycker vi lyckas varje år säger Sten Löfgren, men vi hoppas givetvis att toppa det i år.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-