Isländska lagen först på plats

Trots den bitande vintern är redan våra Isländska gäster på plats, Sverrir Reynarsson som är överledare har rest med laget via Köpenhamn till Göteborg. Handbollen är nationalsport nummer ett på Island och att spela i Norden Cup är en fantastisk upplevelse för de Isländska Mästarlagen. I år är det 5 Isländska lag på plats.

I klassen P94/95 återfinns Afturelding, i yngsta pojkklassen har vi KR och Selfoss. De lag från Island som verkligen skapat störst respekt av alla lag från det handbollstokiga Island är FH som har lag i både pojkar 96 och flickor 96.

Våra lag kommer att fightas hårt säger Sverrir, om det räcker till segern återstår att se då det är otroligt bra kvalitet på alla lag i Norden Cup Göteborg.

Sverrir minns med glädje 2006 då FH vann efter en otroligt stark prestation med sina pojkar födda 90, laget stora stjärna var Aron Palmarsson som i dag är proffs i Kiel. Vi uppfattades nog som underdogs men vi hade ett helt fantastisk lag och vann efter en mycket bra final över GUIF minns Sverrir.

Nu ser han fram mot årets Norden Cup och de Isländska lagen var först på plats, när man åker hem på nyårsafton har men mängder av handbollserfarenhet med sig.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-