P03 EA - Emil sköt guldet till Silkesborg

Final 3: P03 EA   HK Aranäs - HC Silkeborg

HC Silkesborg såg till att Danmark plockade hem det tredje raka guldet när de besegrade Aranäs med 20-11 (3-13). Danskarna tog tag i P03 EA finalen direkt. Efter 10 minuter stod det 10-1 och de gick till pausvila med 13-3. I andra halvlek kom Aranäs in i matchen bättre och vinner faktiskt halvleken, men det hjälpte föga mot ett starkt danskt lag. Matchens store spelare var Silkesborgs Emil Kristensen. Stor,stark och med ett oerhört vasst skott. Den killen har alla förutsättningar att få en framgångsrik handbollskarriär. Förutom Emil så bör Christian Rodhe och Jonas Christensen nämnas för ett bra jobb. 
I Kungsbackalaget var det främst målvakten Alexander Lindevi som, trots förlusten, gör det riktigt bra. Albin Svensson och Razmus Nyman förtjänar också beröm. De visade upp en bra vilja och gav aldrig upp.
Publikmatchen vann i varje fall Aranäs som hade ett härligt stöd av alla sina supportrar.
Bästa målskyttar i Silkesborg: Emil Kristensen 7 och Oliver Lund 4.
Bästa målskyttar Aranäs: Albin Svensson. Anton Kakko och Hampus Heym 2 mål vardera,

Domare i matchen

Christoffer Karlsson och Fredrik Jacobsson
Christoffer Karlsson och Fredrik Jacobsson