F02/03 EB - Dansk guld i första finalmatchen

Det blev en klar seger för Saeby över Kärra med 25-14 (8-9) i första finalmatchen i årets Norden Cup. Första halvlek var jämn och det var Kärra som började bäst och var ett tag i ledning med 6-2. Danskorna åt sig in i matchen och gick till haltidsvila med 8-9. I andra ryckte Saeby ifrån med ett snabbt spel, samt att de satte sina avslut. Kärra orkade inte riktigt hänga med och tappade allt mer ju längre matchen led. I segrarlaget var det främst niomålskytten Sofie Jensen som storspelade med sin snabbhet och var kulsigt effektiv i avsluten. Även Ninna Friis var bra, samt starke skytten Celina Heiden. I Kärra var det främst spelmotorn Emma Olofsson som stod upp bäst. Fem mål från Emma. Målvakten Elin Söderström och Filippa Synnerhag svarade för fina insatser. 
Saebys bästa målskyttar: Sofie Jensen 9, Ninna Friis 6 och Celina Heiden 5.
Kärras bästa målskyttar: Emma Olofsson 5, Filippa Synnerhag 4.