F03 - inställnng, vilja och offensiv taktik gav resultat

I den första kvartsfinalen i Valhalla C möttes NitHak från Norge och Kyrkslätt IF från Finland. Det skulle visa sig bli en match som det svängde om.
Kyrkslätt tar direkt ledningen i första anfallet men allt eftersom halvleken gick kom NitHak ikapp och förbi till 7-4 som också blev halvtids resultat.
NitHak utökade ledningen och det såg länge ut som om det skulle bli norsk seger i macthen. Kyrkslätt ville dock annorlunda och ändrade taktik till ett man-man försvar som ställde norskorna. När Kyrkslätt dessutom lät målvakten följa med upp i anfallet började de knapra in mål efter mål och vid full tid var ställningen 12-12. Att macthen skulle avgöras med "sudden-death" var ett faktum. Kyrkslätt vann lotten och fick till slut in bollen och ett finskt lag i semifinal är ett faktum

Tre glada spelare som vi får i en seminfinal är Ella Paukku, Mette Palkoranta och Melina Grundfeldt