P03 – Aranäs gruppvinnare efter stor dramatik

Ett storstadsmöte skulle man kunna symbolisera mötet mellan Aranäs och Tyresö i Pojkar 03 klassen. Aranäs obesegrade men ännu ej klara för semifinal och Tyresö som behövde en seger för att kunna ha möjlighet att checka in till spel om platserna 1 till 8.
Avslutningen hade väl allt vad en handbollspublik kan önska sig och det är just dessa moment som tar de unga talangerna vidare i deras utveckling.
Tyresö var egentligen ur matchen när Aranäs tog ledningen med 13-11, killarna från Stockholm ville dock annat och två snabba kantmål gjorde matchen helt jämn igen.
När klockan landade på 18:41 gjorde Tyresö 14-13 och fick samtidigt en utvisning med sig, vändningen var nära.
Aranäs avslutning var dock helt otroligt stark, man kvitterar till 14-14 ett mål som duktiga playmakerna Rasmus Nieman låg bakom. Sedan lyckades man täcka ner Tyresö i försvarsspelet och fick till ett frikast i matchens sista sekund.
Då klev åter Rasmus Nieman fram och lyckades avsluta lurigt runt Tyresö muren, ett konstmål och även om Tyresö målvakten deppade så kan han inte lastas för målet som höll klass.
Tyresö hade Aranäs i säcken men glömde knyta till och vips så försvann segern, Aranäs obesegrade och laddar nu för kvartsfinalspel.