F00/01 - Kungälv drog det längsta strået

Matchen mellan Oppsal från Norge och Kungälv började trevande från båda lagen. Kungälv tog ett litet grepp men släppte upp Oppsal och halvtidsresultatet skrevs till 9-11.
I andra halvlek tog Opsal ett grepp och gick om och ifrån med 2 bollar. Kungälv kom tillbaka och hade tagit ledningen med 4 bollar när det återstår 10 minuter av matchen. Oppsal kommer återigen tillbaks, mycket beroende på en taktisk dubbelpunkt när 5 min återstår. Kungälv leder med 19-18 när Oppsal får en straff och har möjlighet att utjämna. Straffen missas och Kungälv avgör genom att göra 18-20. När det återstår sekunder utjämna Oppsal och Kungälv kan lugnt spela hem matchen.
En av de tongivande spelarna i Kungälv lyckades vi fånga på bild, Hanna Andersson. Jag är söker på att vi kommer att få se mer av Hanna och hennes kompisar under Norden Cup.