F01/02 EB - Torslanda vann säkert

Första finalmatchen blev en relativt enkel historia för Torslanda mot Haslum. De kopplade greppet redan i första halvlek och kunde gå till vila med 8-3. Främst tack vare fint målvaktsspel av Anna Dano. I andra halvlek klev Torslandas Cassandra Borgengård fram och mer eller mindre punkterade matchen med sina 6 mål. Hisingstjejerna var klart bäst och hade ett bättre försvarsspel och var effektiva i avslutningarna och kunde till slut vinna med 16-9. Hos norska Haslum var det Tuva Solheim Skretting och Rakel Storsul Hildrum som lyste extra mycket. I segrarlaget var det nämnda Cassandra Borgström som var bäst tillsammans med Vilma Runge och Maja Tunblad.

Guldet till Sverige och Hisingen

Målskyttar Torslanda: Cassandra Borgström 6, Maja Tunblad 2, Vilma Runge 2, Lisa Danielsson 2, Vilma Göthlin 1, Hilda Wennergren 1, Fanny Riggers 1, Linnea Sanell 1.

Målskyttar Haslum: Rakel Storsul 4, Tuva Solheim Skretting 3, Hedda Friis 1 och Hedda Farstad 1  

Haslum IL 2 – Torslanda HK 9-16